Başkan İsmet Yıldırım İlçedeki Muhtarlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Tarih : 04 Ağustos 2019
Başkan İsmet Yıldırım İlçedeki Muhtarlarla Bir Araya Gelmeye Devam EdiyorÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Muhtarlar Derneği’nin Ümraniye Belediyesi Halil İbrahim Sofrası Aşevi toplantı salonunda gerçekleştirdiği dernek başkanlığı seçimi toplantı programına katılarak muhtarlarla bir araya geldi.

Yerel demokrasinin en önemli örneği olan muhtarlık kurumuna önem veren Başkan İsmet Yıldırım, ilçedeki muhtarlarla sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Yıldırım, Ümraniye Muhtarlar Derneği’nin Başkanlık seçimi toplantısına katılarak yeni Dernek Başkanı seçilen Topağacı Mahalle Muhtarı Yaşar Karataş’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.