ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan İsmet Yıldırım İlçedeki Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Tarih : 10 Nisan 2019
Başkan İsmet Yıldırım İlçedeki Muhtarlarla Bir Araya GeldiÜmraniyelilerin teveccühüyle 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ümraniye’nin yeni Belediye Başkanı seçilen İsmet Yıldırım mazbatasını alır almaz mesaisine başladı. Başkan Yıldırım Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesislerinde düzenlenen ‘Muhtarlarla Toplantı’ programına katıldı.

Ümraniyelilerin teveccühüyle 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ümraniye’nin yeni Belediye Başkanı seçilen İsmet Yıldırım mazbatasını alır almaz mesaisine başladı. Başkan Yıldırım Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesislerinde düzenlenen ‘Muhtarlarla Toplantı’ programına katıldı.

Tantavi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantı programına Ümraniye Belediye Başkanı  İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti İstanbul 22-23. Dönem Milletvekili Hüseyin Besli, Ümraniye Belediyesi 1. Başkan Vekili Mucip Kopuz, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve ilçedeki mahalle muhtarları katıldı.

Programda kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu; Ümraniye Belediye Başkanı seçilen İsmet Yıldırım’a ve yeni dönemde görev yapacak tüm muhtarlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; “Değerli arkadaşlar 2019 yerel seçimleri hepimiz için hayırlı olsun. İnşallah önümüzdeki 5 yılda hep birlikte Ümraniye’mizi daha güzel, daha yaşanılabilir bir ilçe yapacağız” dedi. Muhtarlık müessesinin önemine değinerek konuşmasını sürdüren Başkan Yıldırım, "Görevine devam eden muhtarlarımızı tebrik ediyor, göreve yeni gelen muhtarlarımıza da hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

İlçede görev yapacak muhtarların da söz alıp düşünce ve temennilerini dile getirdiği program, çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

FOTO GALERİ