BAŞKAN İSMET YILDIRIM İLÇE TURUYLA ÜMRANİYELİLERİ SELAMLADI

Tarih : 30 Mart 2024
BAŞKAN İSMET YILDIRIM İLÇE TURUYLA ÜMRANİYELİLERİ SELAMLADIÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, seçim otobüsüyle ilçe turu yaparak, Ümraniyelileri selamladı. Tur boyunca vatandaşlar; sokaklardan, evlerinden ve arabalarından Başkan Yıldırım'a sevgi gösterisinde bulundu.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım seçim otobüsüyle ilçe turu yaptı, Ümraniye halkını selamladı. Başkan Yıldırım'a gezide, İlçe Başkanı Salim Çetinkaya eşlik etti.

BAŞKAN YILDIRIM'A SEVGİ SELİ

İlçe turu sırasında otobüste çocuklara oyuncak hediye eden Başkan Yıldırım'ı gören vatandaşlar ise otobüse koşup Yıldırım'ın etrafını sardı. Ümraniyelilerin sevgi gösterilerine karşılık veren Başkan Yıldırım, tur boyunca vatandaşları selamladı.

İlim Yayma Camii önünde başlayan ve yol boyunca genç-yaşlı, kadın-erkek herkesin büyük ilgi gösterdiği ilçe turu, Karabekir, İnkılap, Dumlupınar mahallerinin ardından Ümraniye Alemdağ caddesinde sona erdi.