ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN İSMET YILDIRIM GENÇLERLE KARTOPU SAVAŞI YAPTI

Tarih : 19 Ocak 2021
BAŞKAN İSMET YILDIRIM GENÇLERLE KARTOPU SAVAŞI YAPTIÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden kendisini kartopu oynamaya davet eden gençleri kırmayarak, Ümraniye Millet Bahçesi’nde bir araya geldi. Kartopu savaşı sonrasında ise gençlere salep ikram edildi..

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul’da başlayan kar yağışı sonrası Ümraniye Millet Bahçesi’nden bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Başkan Yıldırım’ın paylaşımı sonrası Ümraniyeli gençler belediye başkanını Millet Bahçesi’nde kartopu oynamaya davet etti. Gençlerin isteğini kırmayan Başkan Yıldırım, kendisini davet eden gençlerle Ümraniye Millet Bahçesi’nde bir araya geldi. Gençlerle birlikte kartopu oynayan Başkan Yıldırım’ın o anları renkli dakikalara sahne oldu. Ümraniye Belediyesi ekipleri kartopu savaşı sonrasında ise gençlere salep ikram etti. Öte yandan Başkan Yıldırım, etkinlik sonrası gençlerle sohbet edip, taleplerini dinledi.

Burası İsviçre değil, Ümraniye

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, "Dört senedir İstanbul’a bu denli bir kar yağmadı. Çok şükür dün ve bugün Ümraniye’mizde çok güzel bir kar var. Burası İsviçre değil Ümraniye. Buraya gelen genç kardeşlerimizle kartopu oynayarak, çocukluğumuza gittik. Tabi ki bu esnada maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak kartopu oynadık. Biz gençleri seviyoruz. Bu etkinlik sayesinde de bir araya gelmiş olduk" diye konuştu.

FOTO GALERİ