Başkan İsmet Yıldırım, Esnaflarla Bir Araya Geldi

Tarih : 26 Temmuz 2019
Başkan İsmet Yıldırım, Esnaflarla Bir Araya Geldiİlçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen ve onların sorunlarını dinleyen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bugün ise Ümraniye Çakmak Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Başkan İsmet Yıldırım, sabahın erken saatinde Ümraniye Çakmak Sanayi sitesi esnafıyla kahvaltı programında buluştu. Programda esnaflarla sohbet eden Başkan Yıldırım, Ümraniye’de yapılacak hizmetler ile ilgili bilgi vererek, esnafların görüş ve önerilerini dinledi. Ümraniye Çakmak Sanayi Sitesi esnafı ilçede sık sık esnaf ve vatandaşların yanında olduğu için Başkan İsmet Yıldırım’a teşekkürlerini sundu. Başkan Yıldırım ise esnaflara hayırlı işler dileyerek çalışma hayatlarında kolaylıklar diledi.