Başkan İsmet Yıldırım Dudullu Spor Kulübü Sezon Açılışına Katıldı

Tarih : 08 Eylül 2019
Başkan İsmet Yıldırım Dudullu Spor Kulübü Sezon Açılışına Katıldı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım Dudullu Spor Kulübü sezon açılışına katılarak kulüp yöneticileri ve sporcularıyla bir araya geldi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Dudullu Spor Kulübü yeni sezon açılışına katılarak kulüp yöneticileri ve sporcularıyla bir araya geldi.

Sporcunun her zaman yanında olan Başkan İsmet Yıldırım; Dudullu Spor Kulübü sezon açılışına katıldı.Dudullu Spor Tesisleri’nde gerçekleşen açılışta bir konuşma gerçekleştiren Başkan Yıldırım, yeni sezonda tüm sporculara başarılar diledi. Sporun önemine vurgu yapan Başkan Yıldırım, Ümraniye’yi spor köyü haline getireceklerini söyleyerek spor alanında yapılacak diğer çalışmalardan da bahsetti.

Program Başkan İsmet Yıldırım’ın sporcularla fotoğraf çekinmesinin ardından son buldu.