Başkan İsmet Yıldırım Cumartesi Pazarını Ziyaret Etti

Tarih : 01 Haziran 2019
Başkan İsmet Yıldırım Cumartesi Pazarını Ziyaret EttiÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Cumartesi pazarında bayram öncesi alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti ve pazar esnafına hayırlı işler diledi.

İlçedeki esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım bu kez ise Ramazan Bayramı öncesi ilçede Cumartesi günü kurulan Cumartesi pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Pazar esnafı ve vatandaşlar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçedeki hizmetlerinden dolayı Başkan İsmet Yıldırım’a teşekkür etti. Başkan Yıldırım ise pazar esnafına hayırlı işler dileyerek vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan İsmet Yıldırım’a ziyareti sırasında Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Ethem Koyuncu ve Mesut Özdemir de eşlik etti.