Başkan İsmet Yıldırım Bilim Fuarı’nı Ziyaret Etti

Tarih : 29 Nisan 2019
 Başkan İsmet Yıldırım Bilim Fuarı'nı Ziyaret Etti Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Zübeyde Hanım Ortaokulu’nda gerçekleşen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılış törenine katılarak öğrencilerin hazırladığı projeleri tek tek inceledi.

Okul öğretmenleri rehberliğinde okul öğrencileri tarafından hazırlanan projelerin sergilendiği fuar açılışına Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından fuardaki projeleri ilgiyle tek tek inceleyen Başkan İsmet Yıldırım ve beraberindeki protokol, öğrencilerden bilgi alarak çalışmalarından dolayı kendilerini kutladı.