Başkan İsmet Yıldırım Belediye Personeliyle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Tarih : 21 Mayıs 2019
Başkan İsmet Yıldırım Belediye Personeliyle Bir Araya Gelmeye Devam EdiyorÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 23 Haziran seçimi öncesi ‘Hizmet İçi Eğitim’ programı kapsamında 2. Grup belediye personelleriyle bir araya geldi.

Ramazan-ı Şerifin mübarek olması temennisinde bulunarak konuşmasına başlayan Başkan İsmet Yıldırım, 31 Mart seçimlerinin ardından yeni bir döneme girildiğini söyleyerek, 23 Haziran Büyükşehir Belediye Seçimlerinin öneminden bahsetti. Başkan Yıldırım, "Bizler de gece gündüz demeden Gönül Belediyeciliği vizyonumuz doğrultusunda vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler sunacağız” dedi. Başkan Yıldırım, son olarak Ramazan ayının ülkemize, İslam âlemine ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ederek konuşmasını sonlandırdı.