ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan İsmet Yıldırım, Asfaltlama Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Tarih : 09 Ağustos 2019
Başkan İsmet Yıldırım, Asfaltlama Çalışmalarını Yerinde İncelediÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün Çamlık Mahallesi Kafkas ve Bozok Sokağında devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı ve çalışanlara kolaylıklar diledi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün Çamlık Mahallesi Kafkas ve Bozok Sokağında devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı ve çalışanlara kolaylıklar diledi.

Ümraniye Belediyesi, yenilediği birçok cadde ve sokak ile ilçenin çehresinde önemli değişikliklere imza atmayı sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler belirlenen cadde ve sokakların altyapılarını yenileyerek, modern bir görünüme kavuşturuyor. Çalışmaları her zaman yakından takip eden Başkan İsmet Yıldırım, bugün de Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün Çamlık Mahallesi Kafkas ve Bozok Sokağı’nda devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı ve çalışanlara kolaylıklar diledi. Zamanla deformasyona uğrayan asfaltlar, Ümraniye Belediyesi ekipleri tarafından yenilenerek daha modern hale getirilmeye devam edecek.

FOTO GALERİ