ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Hasan Can AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatının İstişare Toplantısına Katıldı

Tarih : 30 Mart 2019
Başkan Hasan Can AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatının İstişare Toplantısına KatıldıÜmraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Halil İbrahim Sofrası Necip Fazıl Aşevi’nde seçim günü yapılacak çalışmaların istişare edildiği toplantı programına katılarak teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Halil İbrahim Sofrası Necip Fazıl Aşevi’nde seçim günü yapılacak çalışmaların istişare edildiği toplantı programına katılarak teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Necip Fazıl Aşevi’nde düzenlenen programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Cumhur İttifakı AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Anbarkaya, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Şahin Keleş,

AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Programın açılış konulmasını gerçekleştiren AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Balık, seçim gününde yapılması gerekenlerle ilgili olarak detaylı bir anlatım gerçekleştirdi. 

Programda bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu 31 Mart seçimlerinin öneminden bahsetti ve seçimin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Ardından AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Şahin Keleş de bir selamlama konuşması yaparak yarın gerçekleştirilecek 31 mart mahalli idareler seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım ise programda bir konuşma yaparak Cumhur İttifakının ve yerel seçimlerin öneminde bahsetti. Yarın yapılacak seçimdeki çalışmalar hakkında da bilgi veren İsmet Yıldırım seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Toplantı  programında kısa bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Daha sonra Başkan Hasan Can, seçimlerin önemi hakkında bilgi vererek, hayırlara vesile olmasını temenni etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan da seçimlerin önemi hakkında bilgi vererek, “Yarın gerçekleştireceğimiz yerel seçimlerinin Türkiye, İstanbul ve Ümraniye’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Program 31 Mart Pazar günü Mahalli İdareler seçimlerinde yapılacak çalışmaların istişare edilmesiyle son buldu.

FOTO GALERİ