ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN 5 ÇAYI’NI İSTİKLAL MAHALLE SAKİNLERİYLE İÇTİ

Tarih : 15 Eylül 2021
BAŞKAN 5 ÇAYI'NI İSTİKLAL MAHALLE SAKİNLERİYLE İÇTİBaşkan İsmet Yıldırım, İstiklal mahalle sakinleriyle, “Başkanla 5 Çayı” programında bir araya geldi. Başkan Yıldırım ilgi gören buluşmada, vatandaşların sorularını yanıtladı.

Başkan İsmet Yıldırım Ümraniyelilerle her fırsatta bir araya gelerek; onların talep ve önerilerini dinliyor. İlgili birimler tarafından değerlendirilen konular, yapılan gerekli çalışmaların ardından ivedilikle çözüme kavuşturuluyor. Ümraniye Belediyesi tarafından kısa bir süre önce başlatılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmaları geçtiğimiz hafta Tantavi ve Adem Yavuz Mahalleleri’nde gerçekleştirilmişti. Başkan İsmet Yıldırım’ın bu haftaki durağı ise İstiklal Mahallesi’ndeki Hacı Arif Şimşek Parkı oldu.

Keyifli bir sohbet tadında gerçekleştirilen programda, belediyenin farklı müdürlüklerinin yöneticileri vatandaşların talep ve önerilerini kayıt altına alarak, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için ilgili birimlere yönlendirmede bulundu.

Başkan İsmet Yıldırım etkinlikte yaptığı konuşmada, “Başkanla 5 Çayı” programı vesilesiyle mahalleliyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip, belediyenin İstiklal Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi vererek, vatandaşların sorularına cevap verdi. Programa katılan vatandaşlara çay ve simit ikramında bulunuldu. Ayrıca programda yer alan çocuklar için de ikramlar yapılarak, çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

FOTO GALERİ