ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başarı Bedel İster

Tarih : 19 Şubat 2020
Başarı Bedel İsterAkademisyen-Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç, Eczacı Neşem Özlen Güray Anadolu Lisesi’nde Kültür-Sanat Okulda Başlar programları kapsamında “Başarı Bedel İster” başlığı altında bir konferans verdi.

Akademisyen-Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç, Eczacı Neşem Özlen Güray Anadolu Lisesi’nde Kültür-Sanat Okulda Başlar programları kapsamında “Başarı Bedel İster” başlığı altında bir konferans verdi.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür-Sanat Okulda Başlar programları Ümraniyeli öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Akademisyen ve yazarlığının yanı sıra Merkez Bankası’nda yönetim kurulu üyesi de olan Prof. Dr. Nurullah Genç, öğrencilere tecrübelerini aktardı. Konferansta; bilgi, yetenek, tecrübe ve istek konuları üzerine örnekler veren Nurullah Genç, hedef belirlemenin, cesaretli ve sabırlı olmanın önemine vurgu yaptı.

Prof. Dr. Nurullah Genç tarafından Kültür-Sanat Okulda Başlar programında verilen “Başarı Bedel İster” adlı konferans öğrencilerden büyük alkış aldı.

FOTO GALERİ