ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAKAN YERLİKAYA VE BAŞKAN İSMET YILDIRIM ALEMDAĞ CADDE ESNAFIYLA BULUŞTU

Tarih : 21 Mart 2024
BAKAN YERLİKAYA VE BAŞKAN İSMET YILDIRIM ALEMDAĞ CADDE ESNAFIYLA BULUŞTUİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Başkan İsmet Yıldırım, Anadolu yakasının en prestijli caddelerinden biri olan Alemdağ caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Bakan Yerlikaya ve Başkan İsmet Yıldırım Medine Camisi'nde öğle namazını kıldıktan sonra cadde esnafı ve AK Noktayı ziyaret etti. Ümraniyeli esnafla ve vatandaşlarla sohbet eden Bakan Yerlikaya esnaf ve vatandaşlarla fotoğraf çekildi.

AK Nokta’da konuşan Başkan İsmet Yıldırım, "Çok değerli bakanım değerli komşularım Ümraniyenin değerli insanları hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kardeşlerim 2019 da İstanbul işbilmezlerin eline geçti. İnşallah 31 martta İstanbulu muradına erdirecegiz. İstanbul yeniden hizmete kavuşacak" dedi.

“İSMET BAŞKANIM, ÜMRANİYE’YE ÇOK ŞEYLER KATMIŞ”

Bakan Ali Yerlikaya ise, "Sevgili Ümraniyeliler sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Ramazanınız mübarek olsun. Allah bu mübarek ayı hayırla tutmayı ve bayrama erişmeyi nasip etsin. Değerli kardeşlerim, şehirlerin sultanı İstanbulumuz için az bir zaman kaldı. Seçim günü bu şehri kime emanet edeceğinizi seçeceksiniz. Bizim adaylarımız, Ümraniye’de, İstanbul’da tüm hemşehrilerimizin ne derdi varsa canla başla çalışan arkadaşlarımız var. Gerçek belediyeciliği ne zaman tanıdı bu ülke tam 25 yıl önce Sayın Cumhurbaşkanımızla tanıdı. 31 Mart’a İstanbul’da gerçek belediyeciliği inşallah bir kez daha tanıyacak. Ümraniye’yi Ümraniye yapan İsmet Başkanımızı sizler daha iyi biliyor, tanıyorsunuz. İsmet Başkanım, Ümraniye’ye çok şeyler katmış. Allah hizmetlerini daim etsin. İsmet Başkan yaptığı bunca güzel işle tüm Ümraniyelilerin Başkanı olmuş" dedi.

 

FOTO GALERİ