Bakan Süleyman Soylu Hemşehrilerle Sahur Yaptı

Tarih : 20 Mayıs 2019
Bakan Süleyman Soylu Hemşehrilerle Sahur Yaptıİçişleri Bakanı Süleyman Soylu; Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Trabzonlu hemşehrilerle sahur programına katıldı.

Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Trabzonlularla sahur programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra; AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve hemşehriler katıldı.

Programda konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun aralarında bulunmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise konuşmasında; “Gecenin bir vakti sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı. Trabzonlu hemşehrilerle yakından ilgilenen Bakan Soylu, programın sonunda; aynı sofra etrafında birlikte olma temennisinde bulundu.