ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Bakan Süleyman Soylu 19 Mayıs Gençlik İftarına Katıldı

Tarih : 20 Mayıs 2019
Bakan Süleyman Soylu 19 Mayıs Gençlik İftarına KatıldıÜmraniye’de gerçekleşen 19 Mayıs Gençlik İftarına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Ümraniye’de gerçekleşen 19 Mayıs Gençlik İftarına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Ümraniye’de gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen iftar programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra; AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, gençler, ilçedeki profesyonel ve amatör sporcular katıldı. İftar öncesi salonda bulunan vatandaşlarla sohbet eden Bakan Soylu, çocuklarla yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi ve gösterilen yoğun ilgi karşısında fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım konuşmasına; “Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Millî uyanışın sembolü olan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” diyerek başladı. Başkan İsmet Yıldırım; “Sevgili gençler; Yarının Türkiye’si sizlerin omuzlarında yükselecek. Türkiye’yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkemizin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancım tamdır. Sizlere düşen en büyük görev; gelişen teknolojiye açık, okuyan, sorgulayan, araştıran, dürüst, çalışkan; millî ve manevi değerlerine bağlı bireyler olabilmenizdir” ifadelerini kullandı. 19 Mayıs‘ın anlam ve önemine değinen Başkan Yıldırım; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşriflerinden dolayı teşekkür ederek; terör örgütüne karşı verdiği mücadeleden dolayı gurur duyduğunu belirtti. Başkan Yıldırım konuşmasını şehit ve gazileri yâd ederek sonlandırdı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan yaptığı konuşmada; 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak, böyle anlamlı günde gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Programda bir konuşma gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; böyle anlamlı bir günde düzenlenen  programda, gençlerle bir arada bulunmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Son  yıllarda yaşanan gelişmeleri, Türkiye’nin yükselişini, yaşam, inanç ve fikir özgürlüğü hususunda çok önemli mesafeler kat edildiğini dile getiren Bakan Soylu; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek “Bizim gençliğimizde Türkiye çok farklı durumdaydı bu yüzden sizler çok şanslısınız. Ve sizden sonrakilerin daha da şanslı olmasını istiyoruz. Çok çalışacaksınız. Sizden büyük ümidimiz var. Gelecek günlere çok daha güçlü gitmeliyiz. Bizim size bıraktığımız ve size emanet ettiğimiz Türkiye’yi daha güçlü, daha kuvvetli günlere getireceksiniz” dedi. Vatanı için canlarını ortaya koyan şehitlere Allah’tan rahmet dileyen, gazilere minnet ve şükranlarını sunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Allah ramazanımızı mübarek etsin. Oruçlarımızı, ibadetlerimizi ve yakarışlarımızı katında en güzel şekliyle kabul etsin” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

FOTO GALERİ