ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Bağımlılık ile İlgili Düzenlenen Konferansa Yoğun İlgi

Tarih : 15 Ekim 2019
Bağımlılık ile İlgili Düzenlenen Konferansa Yoğun İlgiÜmraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kültür-Sanat Okulda Başlar’ programı kapsamında gerçekleştirilen konferansa gençler yoğun ilgi gösterdi.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kültür-Sanat Okulda Başlar’ programı kapsamında gerçekleştirilen konferansa gençler yoğun ilgi gösterdi.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Kültür Sanat Okulda Başlar’ programları tüm hızı ile devam ederken, program çerçevesinde Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nde,  “Bağımlılık ve Madde Bağımlılığı” konulu bir konferans düzenlendi. Konferansa konuk olarak katılan Araştırmacı-Yazar Osman Atalay, gençlerin ilgisini çeken önemli konulara değindi. Konferansta bağımlılığın ortaya çıkardığı etkiler, gençleri tehdit eden unsurlar ve bu tehlikelerden korunma yolları işlendi. Gençler program boyunca yazarı büyük bir dikkatle dinleyerek değerli bilgiler edindi.

FOTO GALERİ