Ayasofya-i Kebir Camii Gezileri Başlıyor

Tarih : 07 Ağustos 2020
Ayasofya-i Kebir Camii Gezileri BaşlıyorÜmraniye Belediyesi, 86 yıl sonra 24 Temmuz tarihinde kılınan ilk Cuma namazı ile birlikte ibadete açılan Ayasofya-i Kebir Camii’ne yönelik geziler başlattı.

Ümraniyelilerin Ayasofya-i Kebir Camii’ni yakından görmelerini sağlayacak geziler sabah namazı gerçekleştirilecek. Vatandaşların gezilere daha rahat iştirak edebilmeleri için Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Aliya İzzet Begoviç Kültür Merkezi, Necip Fazıl Kültür ve Eğitim Merkezi, Cemil Meriç Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi, Mehmet Akif Kültür Merkezi ve Ümraniye Belediyesi önünden servisler kaldırılacak.

Bilgi ve Kayıt İçin 0216 443 56 00 / 1184