ATLET HALİL YAŞIN’DAN N KOLAY İSTANBUL YARI MARATONU’NDA BÜYÜK BAŞARI

Tarih : 05 Nisan 2021
ATLET HALİL YAŞIN'DAN N KOLAY İSTANBUL YARI MARATONU'NDA BÜYÜK BAŞARIÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Sporcusu Halil Yaşın, N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’nda Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarı elde etti ve A Milli Takım’a seçildi.

Ümraniye Belediyesi atletlerinden Halil Yaşın, 4 Nisan’da İstanbul’da 16. kez yapılan N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’nda 21 kilometrelik parkuru koşarak Türkiye üçüncüsü oldu. 4 bin koşucunun yer aldığı maraton kıyasıya bir yarışa sahne oldu. A Milli Takım’a seçilen Halil Yaşın, Ukrayna’nın Kiev şehrinde yapılacak olan Balkan Maraton Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Ödülünü alan sporcu Yaşın, sevincini Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ı ziyaret ederek paylaştı. Başkan Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporcuya A Milli Takım da başarılar diledi. Sporcu Yaşın ise, desteklerinden dolayı Başkan Yıldırım'a teşekkür etti.