ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ATAKENT’TEKİ YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Tarih : 05 Mart 2021
ATAKENT'TEKİ YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYORÜmraniye Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan yarı olimpik yüzme havuzu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto’nun da desteği ile kısa sürede hayata geçirildi. Atakent Mahallesi’ndeki yapımı devem eden yüzme havuzunun inşasında sona gelindi.

Ümraniye Belediyesi’nin spor yatırımları devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto’nun destekleriyle Ümraniye’ye üç tane yarı olimpik yüzme havuzu yapıldı. Havuzlardan ilki Topağacı Mahallesi’nde bir süre önce Beytullah Eroğlu Yüzme Havuzu adıyla, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun katıldığı törenle hizmete açılmıştı. Yüzme havuzlarının diğer ikisinin yapım çalışmaları ise; Parseller ve Atakent Mahalleleri’nde devam ediyor.

Atakent Mahallesi’ndeki yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatı da tamamlanarak, açılış için gün sayıyor. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Atakent Mahallesi’ndeki yarı olimpik yüzme havuzuna giderek incelemede bulundu.

Başkan Yıldırım: “Spor alanındaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Projelerimizi tamamladığımızda Ümraniye’miz, ülkemizin önemli spor merkezlerinden biri haline gelecek. Yarı olimpik yüzme havuzlarımız da spora yönelik önemli projelerimizden biri. Eylül ayında Topağacı Mahallemizdeki havuzumuzu hizmete açmıştık. En kısa sürede de hem Atakent hem de Parseller Mahallemizdeki havuzumuzu vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Bu havuzlarda önemli sporcular yetişecek. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.   

FOTO GALERİ