ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Atakent Mahallesi Bakıma Alındı

Tarih : 21 Temmuz 2020
Atakent Mahallesi Bakıma AlındıÜmraniye Belediyesi’nin iki hafta önce pilot uygulama olarak mahalle bazlı başlattığı yol bakım onarım çalışmaları bu hafta da Atakent Mahallesi’nde sürüyor. Atakent Mahallesi’nin 96 noktasında tespit edilen olumsuzluklar, bu hafta yapılan çalışmalarla tamamlanacak.

 

Ümraniye Belediyesi’nin iki hafta önce pilot uygulama olarak mahalle bazlı başlattığı yol bakım onarım çalışmaları bu hafta da Atakent Mahallesi’nde sürüyor. Atakent Mahallesi’nin 96 noktasında tespit edilen olumsuzluklar, bu hafta yapılan çalışmalarla tamamlanacak.

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ulaşım ve Altyapı ekipleri iki hafta önce pilot bir uygulama başlatarak Ümraniye’nin mahallelerinde bulunan yol ve kaldırım sorunlarına yönelik çalışma başlatmıştı. Yamanevler Mahallesi’nde daha önce başlayan yol bakım ve kaldırım çalışmaları, bu mahallenin tamamlanmasından sonra Atakent Mahallesi’nde tüm hızıyla sürüyor. Mahallede ekipler tarafından önceden tespit edilen 96 noktada süren çalışmalara, asfaltlama ekipleri ile birlikte beş ekip katılıyor.

Atakent Mahallesi’ndeki çalışmalarla ilgili bilgi veren İnşaat Teknikeri Necati Erdoğdu, “Bu çalışmalarda öncelikle asfalt ve kaldırımlardaki olumsuzluklara yönelik bir çalışma yapıyoruz. Başta bazı kurumların yaptığı çalışmalar sırasında oluşan yol ve kaldırım bozulmaları olmak üzere mahallelerde bulunan tüm yol ve kaldırım sorunlarını onarıyoruz. Bu mahallede de yaklaşık 96 nokta tespit ettik. Tespit ettiğimiz noktalardaki olumsuzlukları mümkün olan en kısa sürede, tekniğine uygun olarak ekiplerimizle onarmaya başladık. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımız tamamlanacak” şeklinde konuştu.

Mahallede çalışmaların bu hafta tamamlanacağını belirten Necati Erdoğdu, “Şuanda dört ayrı bakım onarım ekibimiz bu mahallede çalışıyor. Onun dışında bir de asfalt katlamaya ayrı bir ekip oluşturduk. O ekip de çalışmaya devam ediyor. Bir aksilik olmazsa asfalt tamiratlarımızı tamamlayıp Cuma akşamına kadar kaldırım ve kilit taşı onarımlarını tamamlayacağız” dedi.

FOTO GALERİ