ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Arşa Doğru Oyunu Ümraniyelilerden Büyük Alkış Aldı

Tarih : 25 Ekim 2019
Arşa Doğru Oyunu Ümraniyelilerden Büyük Alkış AldıÜmraniye’de Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde sahnelenen ‘Arşa Doğru’ isimli tiyatro oyunu, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Ümraniye’de Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde sahnelenen ‘Arşa Doğru’ isimli tiyatro oyunu, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde küçüklere yönelik çok sayıda oyun sahnelenirken, yetişkinler de unutulmadı. ‘Arşa Doğru’ isimli tiyatro oyunu Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde izleyiciyle buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği trajikomik dram türündeki oyun sanatseverlerden büyük alkış aldı.

Yeni evli olan Baki ve Betül çiftinin yaşadıklarını konu olan oyun, Baki’nin astsubay olmasından ötürü Şırnak’a yerleşmesini ve ardından yaşananları işliyor. Oyunun kahramanları Şırnak’a yerleştikten sonra ansızın bir operasyon emri gelir ve Baki göreve gider. Beklenmedik bir anda gerçekleşen bu olay oyunun asıl düğümünü oluşturur.

İzleyiciyi etkileyerek duygu dolu ve unutulmaz bir tiyatro keyfi yaşatan iki perdelik oyun, bir saat kırk dakika sürdü.

FOTO GALERİ