Akademi Nisa’nın Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Hatice Arpaguş Oldu

Tarih : 15 Nisan 2019
Akademi Nisa'nın Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Hatice Arpaguş OlduÜmraniye Belediyesinin paket eğitim programlarından Akademi Nisa’nın bu haftaki konuğu “Vahdette Kesret ve Tekfir” konusuyla Prof. Dr. Hatice Arpaguş oldu.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen programda Prof. Dr. Hatice Arpaguş; Vahdette kesret nedir? Neden çokluk içinde birlik olmalıyız? Aynı düşüncede olmadığımız insanlara nasıl davranmalıyız? Tekfir nedir ve neden tekfir etmemeliyiz? İnsani konularda aynı noktada nasıl buluşabiliriz? gibi birçok konuya açıklık getirdi. Program Prof. Dr. Hatice Arpaguş’un, konukların sorularını yanıtlamasıyla son buldu.