Akademi Nisa’nın Bu Haftaki Konuğu Betül Soysal Bozdoğan’dı

Tarih : 09 Nisan 2019
Akademi Nisa'nın Bu Haftaki Konuğu Betül Soysal Bozdoğan'dıÜmraniye Belediyesinin paket eğitim programlarından Akademi Nisa, birbirinden değerli hocaları Ümraniyeli hanımlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda; yeni dönemin 5. haftasında Gazeteci- Yazar Betül Soysal Bozdoğan Ümraniyelilerle buluştu.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen Akademi Nisa derslerinin 5. haftasında Gazeteci- Yazar Betül Soysal Bozdoğan, “Çağın Sorunları ve Kaybettiğimiz Merhamet Dili” konusunu anlattı.

Program Betül Soysal Bozdoğan’ın konukların sorularını yanıtlamasıyla son buldu.