Akademi Genç’in Bu Haftaki Konuğu Mehmet Ali Bulut Oldu

Tarih : 16 Nisan 2019
Akademi Genç'in Bu Haftaki Konuğu Mehmet Ali Bulut OlduÜmraniye Belediyesinin paket eğitim programlarından Akademi Genç’in bu haftaki konuğu “Ruhen ve Bedenen İnsanı Tanımak” konusuyla Mehmet Ali Bulut oldu.

Ümraniye Belediyesi Akademi Genç programı kapsamında gerçekleşen ve Ümraniyeli gençlerin birçok temel bilgi edinmelerini sağlayan derslere devam ediyor. Cemil Meriç Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Akademi Genç’in bu haftaki konuğu, Mehmet Ali Bulur oldu. ‘Ruhen ve Bedenen İnsanı Tanımak’ konusuyla devam eden program Mehmet Ali Bulur’un; öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla son buldu.