ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

AK PARTİ MKYK ÜYESİ MAHİR ÜNAL VE BAŞKAN YILDIRIM SİVASLILARLA İFTAR YAPTI

Tarih : 17 Mart 2024
AK PARTİ MKYK ÜYESİ MAHİR ÜNAL VE BAŞKAN YILDIRIM SİVASLILARLA İFTAR YAPTIÜmraniye Belediyesi tarafından kurulan iftar sofralarının bu akşamki konuğu Sivaslılar oldu. Programa AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal ile Başkan İsmet Yıldırım katıldı.

İstanbul Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin ağırlandığı iftar programına AK Parti MKYK Üyeleri Mahir Ünal, Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, ilçe protokolü, dernek yöneticileri ve hemşehriler katıldı. 

İftar öncesi yapılan Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından ezanın okunmasıyla birlikte misafirler hep birlikte oruçlarını açtı.

Kastamonu Tosya Yağcılar Köyü ile Sinop Dikmen Köseağıl Köyü Derneği’nde iftar yapıp, selam verdikten sonra Sivaslıların iftar yemeğine katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Yaşanan bir çok doğal afete rağmen Ümraniye’ye 271 kalıcı eser kazandırdık” dedi. 31 Mart yerel seçimlerinin yaklaştığını da söyleyen Başkan Yıldırım, “Sivaslılar, ne yapacağını elbette çok iyi bilir. Ümraniye’de de desteklerinizi bekliyorum. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

İftar programında konuşma yapan AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal, “Biz sadece gerçeğe sadakat göstermeliyiz. Biz gerçek adamlara sahip çıkmalıyız. Çünkü gerçek; acıya, zorluğa çarptığınız zaman ortaya çıkar. İşte o zorlukta iki kişi tanıdım. En acı günümüzde İsmet Başkanımız deprem bölgesinde bizim yanımızdaydı. Allah ondan razı olsun. İkinci tanıdığım gerçek adam da Murat Kurum’dur. Biz depremin 5. günü, kalıcı konutların yapılacağı alanda inceleme yaptık. Bu vesileyle inşallah 31 Mart’ta İstanbul’u muradına erdireceğiz” dedi. 

FOTO GALERİ