ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

AK PARTİ MKYK ÜYESİ MAHİR ÜNAL ÜMRANİYE’DEYDİ

Tarih : 17 Mart 2024
AK PARTİ MKYK ÜYESİ MAHİR ÜNAL ÜMRANİYE'DEYDİSeçim çalışmaları dolayısıyla sahada olan ve haftanın 7 günü mahallelerdeki esnaf ile bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, bu kez AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal ile birlikte Ümraniye’nin en işlek caddelerinden biri olan Alemdağ Caddesi esnafını ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal ile Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye çarşıdan başlayarak, santral istikametine kadar dükkanlara uğrayıp, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

Başkan Yıldırım yaptığı konuşmada, “Sayın Mahir Ünal Beyfendi’ye Ümraniye’ye teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sizin vesilenizle bir kez daha 31 Mart seçimlerinin yaklaştığını ve vatandaşlarımızdan da desteklerini beklediğimizi söylemek istiyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Gününüz mübarek olsun. Hayırlı ramazanlar” dedi. 

Esnaf ziyareti sonrası vatandaşa seslenen Mahir Ünal, “Ev sahipliğinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin de desteğiyle 31 Mart’ta İstanbul muradına erecek. Bizim amacımız İstanbul’a hizmet etmektir. Bunu da el ele verip, başaracağız” şeklinde konuştu. 

FOTO GALERİ