3x3 SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI NEFES KESTİ

Tarih : 07 Eylül 2021
3x3 SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI NEFES KESTİÜmraniye Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hafta sonu ortaklaşa düzenlediği 3x3 Basketbol Turnuvası nefes kesen görüntülere sahne oldu. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen turnuva Ümraniyeliler tarafından büyük ilgi ve heyecanla izlendi.

Ümraniye Belediyesi’nin sportif faaliyetleri ilçe sakinleri tarafından büyük ilgi görüyor.  Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası, bu yıl da Santral Etkinlik Alanı’nda hafta sonu gerçekleştirildi. Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Küçük Erkekler ve Yıldız Kızlar kategorilerinde düzenlenen turnuvaya 410 sporcu 82 takımla katıldı. Sabahın erken saatlerinde başlayan turnuva, gün boyu yoğun bir tempoyla devam etti. Türkiye Basketbol Federasyonu Hakemleri tarafından yönetilen müsabakalar 10’ar dakika sürdü. Nefes kesen görüntülerin yaşandığı turnuvada dereceye giren sporculara kupa, madalya ve akıllı saat hediye edildi. Etkinlik boyunca basketbol gösterileri de yapıldı.