2020 YILI FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

Tarih : 12 Nisan 2021
2020 YILI FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİÜmraniye Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi’nde görüşüldü. Başkan İsmet Yıldırım, raporla ilgili yaptığı konuşmada gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler aktardı. Rapor, görüşmelerin ardından AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla kabul edildi.

Ümraniye Belediye Meclisi, 2020 yılına ait Yıllık Faaliyet Raporu’nu görüşmek üzere Belediye Meclisi’nde toplandı. Ümraniye Belediyesi’nin bir yıllık faaliyetlerinin müdürlük çalışmaları çerçevesinde özetlendiği rapor, meclis gündeminde ele alındı. Görüşmelerde raporla ilgili ayrıntılı bilgiler içeren sunum eşliğinde bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 2020 yılı içerisinde çok önemli proje ve hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Görüşmeler sonucunda yapılan oylamada, Ümraniye Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla kabul edildi.