18. GELENEKSEL HİKÂYE YARIŞMALARININ SONUÇLARI BELLİ OLDU!

Tarih : 27 Temmuz 2022
18. GELENEKSEL HİKÂYE YARIŞMALARININ SONUÇLARI BELLİ OLDU!Ümraniye Belediyesi tarafından, bu yıl 18. si düzenlenen; sanat ve edebiyat dünyasında marka hâline gelen Geleneksel Hikâye Yarışması sonuçları belli oldu.

Her yıl düzenlediği yarışmalarla sanat ve edebiyat dünyasına yeni yetenekler ve eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl 18. si gerçekleştirilen Geleneksel Hikâye yarışmaları sona erdi. Yetenek sahibi kişilerin eserlerinin kültür ve sanat dünyasına kazandırılması açısından büyük öneme sahip yarışmaya, ülkemiz edebiyat ve sanat çevrelerinin yanı sıra yurt dışından da katılımlar gerçekleşti. Bu yıl Hikâye yarışmasına 1.686 adet hikâye gönderildi. Alanında uzman bir edebiyatçı ve akademisyen kadronun seçici kurulunda bulunduğu yarışmada uzun süren değerlendirmeler sonunda, dereceye giren eserler belli oldu.

Ümraniye Belediyesi “Serbest” Konulu 18. Geleneksel Hikâye Yarışması Sonuçları

18. Geleneksel Hikâye Yarışması seçici kurulu:
Prof. Dr. Durali YILMAZ
Prof. Dr. Fatih ANDI
Prof. Dr. Hasan AKAY
Prof. Dr. Mehmet SAMSAKÇI
Alim KAHRAMAN
Özcan ÜNLÜ
Mesut ÖZDEMİR

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen, “Serbest” konulu 18. Geleneksel Hikâye Yarışması Seçici Kurulu, yaptığı değerlendirmede, 1. 2. ve 3. olan eserleri ve 10 mansiyon eseri belirledi.

Yarışma sonucunda isimleri belirtilen katılımcıların eserlerine ödül ve mansiyonların verilmesine oy birliği ile karar verildi.

NO

SEÇKİN GÜNDÜZ

DÜN

MANSİYON

YARIŞMALARIN ÖDÜL TÖRENİ BİLGİSİ İSE, İLERİKİ GÜNLERDE İNTERNET SİTESİNDEN DUYURULACAK OLUP, AYRICA KATILIMCILARA MESAJ OLARAK GÖNDERİLECEKTİR!