ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

12. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları Başladı

Tarih : 12 Aralık 2019
12. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları BaşladıÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Geleneksel Spor Oyunları, futbol turnuvaları ile başladı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu senede spor oyunlarına binlerce gencin katılması bekleniyor.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Geleneksel Spor Oyunları, futbol turnuvaları ile başladı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu senede spor oyunlarına binlerce gencin katılması bekleniyor.

Ümraniye Belediyesi, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlendiği 12. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları, Atakent’te düzenlenen futbol turnuvası ile başladı. Turnuvaya katılan 10-12 yaş gurubundaki çocukların oluşturduğu takımlar, yaptıkları maçlarla göz doldurdu.

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları’na, İlköğretim, Ortaokul ve Lise dengi 130 okuldan binlerce gencin katılması bekleniyor. Yıldızlar, küçükler ve gençler kategorisinde kızlar ve erkekler olarak yapılacak müsabakalar, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, yüzme, güreş, teakwando, karate, judo, atletizm, hentbol, badminton ve futsal olmak üzere 13 branşta gerçekleşecek. Geçmişten günümüze önemli bir yere sahip olan ata sporları başta olmak üzere diğer spor dallarının da yapılmasını sağlayarak gençleri geleceğe hazırlamayı hedefleyen Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği 12. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları, 6 ay boyunca sürecek.