ETKİNLİKLER

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Edin!

Hızlı İşlemler

Haberler & Duyurular

BAŞKAN YILDIRIM GENÇLERİ KAHVE İÇMEYE GÖTÜRDÜ

1 Nisan 2024

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Motivasyon Buluşmaları’nda 300 gençle bir araya geldi. Başkan Yıldırım program sonunda öğrencileri Bir Başka Kahve’ye götürdü.

Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye’de yer alan; Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. Öğrencilerle sohbet edip, tecrübelerini paylaşan Başkan Yıldırım’a öğretmenler de Motivasyon Buluşmaları’ndan dolayı teşekkür etti.

Başkan Yıldırım programda bu yıldan itibaren üniversiteye giriş sınavı ücretlerinin Ümraniye Belediyesi tarafından ödeneceğini hatırlattı. Ümraniye Çarşı’da yer alan, öğrencilere 15 liraya kahve satılan Bir Başka Kahve kioskundan bahseden Yıldırım, Ümraniye’nin farklı noktalarına da kafe yapılacağını söyledi.

Başkan Yıldırım programın sonunda, öğrencileri TOGG ile Ümraniye Belediyesi’nin kurduğu bir başka kahveye götürdü.