ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Haberler

ŞAMPİYONLAR ÜMRANİYE'DEN
22.7.2024
ŞAMPİYONLAR ÜMRANİYE’DEN
5. Gemlik Uluslararası Karete Do Şampiyonası ve Judo Yıldızlar Avrupa Kupası’nda Ümraniye rüzgârı esti. Oldukça çekişmeli geçen her iki turnuvada da şampiyonlar Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Sporcuları olurken, sporcular ilçeye 9 madalya ile geri döndü.
TÜRKİYE DAĞ BİSİKLETİ'NDE ŞAMPİYON ÜMRANİYE
22.7.2024
TÜRKİYE DAĞ BİSİKLETİ’NDE ŞAMPİYON ÜMRANİYE
Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Bisiklet Takımı Sporcusu Azize Bekar, 80 sporcunun katıldığı Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası’nda şampiyonluğu göğüsleyen taraf oldu.
ÜMRANİYE'DE TERCİH GÜNLERİ BAŞLADI
22.7.2024
ÜMRANİYE’DE TERCİH GÜNLERİ BAŞLADI
Ümraniye Belediyesi, üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından bu yıl da üniversite adaylarına yönelik olarak düzenlediği tercih günlerini başlattı. Öğrenciler, uzman öğretmenler eşliğinde doğru tercih yapma imkânı bulacak.
GELENEKSEL AŞURE İKRAMI BİNLERCE KİŞİYİ BULUŞTURDU
19.7.2024
GELENEKSEL AŞURE İKRAMI BİNLERCE KİŞİYİ BULUŞTURDU
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, cuma namazı sonrası binlerce kişiye aşure ikram etti. Başkan Yıldırım, “Herkese afiyet olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.
ÜMRANİYE'DE AŞURE KAZANLARI KAYNAMAYA BAŞLADI
17.7.2024
ÜMRANİYE’DE AŞURE KAZANLARI KAYNAMAYA BAŞLADI
Ümraniye Belediyesi, birlik ve beraberliği artıran, kaynaşmayı sağlayan aşure ikram geleneğini bu sene de sürdürüyor. Bir hafta boyunca yaklaşık 65 bin kişiye ikram edilecek aşureler ilk olarak Meyvelibahçe Camii’nde kaynamaya başladı.
7/24 ZABITA EKİPLERİ DENETİMDE
17.7.2024
7/24 ZABITA EKİPLERİ DENETİMDE
Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki marketlerde denetimlerini sürdürüyor. Yapılan denetimlerde, marketlerin genel temizliği, ürünlerin son kullanma tarihi ve fiyat etiketleri inceleniyor.
ULUSLARARASI HİKÂYE VE ŞİİR YARIŞMALARININ SONUÇLARI BELLİ OLDU
16.7.2024
ULUSLARARASI HİKÂYE VE ŞİİR YARIŞMALARININ SONUÇLARI BELLİ OLDU
Ümraniye Belediyesi tarafından, bu yıl 20’ncisi düzenlenen; sanat ve edebiyat dünyasında marka hâline gelen Geleneksel Hikâye ve Şiir Yarışması sonuçları belli oldu.
MİLLETİN VE İNANCIN ZAFERİ 8 YAŞINDA
16.7.2024
MİLLETİN VE İNANCIN ZAFERİ 8 YAŞINDA
Tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu 15 Temmuz gecesinde Ümraniye, hain darbe girişimine 8 şehit ve 114 yaralısı ile karşı koydu. Her yıl demokrasi zaferinin yeniden yaşatıldığı Ümraniye’de çeşitli anma, mevlit programları, sergiler ve seminerler düzenlenerek şehit ve gaziler minnetle anılıyor.
HAİN DARBE GİRİŞİMİNDE 8 ŞEHİT VE 114 YARALISI OLAN ÜMRANİYE'DE 15 TEMMUZ İÇİN ÖZEL ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
14.7.2024
HAİN DARBE GİRİŞİMİNDE 8 ŞEHİT VE 114 YARALISI OLAN ÜMRANİYE’DE 15 TEMMUZ İÇİN ÖZEL ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz’un yıl dönümünde demokrasinin korunması adına verilen mücadelenin, sadece geçmişte değil, gelecekte de sürdürülmesi için özel bir program düzenledi. Duygusal anların yaşandığı programda şehit ve gaziler minnetle anıldı.
SREBRENİTSA VE GAZZE'DE HAYATINI KAYBEDENLER ÜMRANİYE'DE ANILDI
12.7.2024
SREBRENİTSA VE GAZZE’DE HAYATINI KAYBEDENLER ÜMRANİYE’DE ANILDI
Ümraniye Belediyesi, Srebrenitsa Soykırımı’nın 29’uncu yılı dolayısıyla şehitleri anma programı ve sergi açılışı düzenledi. Gazze’deki soykırımın da unutulmadığı programda şehitler rahmetle anıldı. Başkan Yıldırım, “Müslüman coğrafyasında yapılan katliamları unutmamamız ve çocuklarımıza anlatmamız gerekiyor” dedi.
ÜMRANİYE'DE YAZ KUR'AN KURSU EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
11.7.2024
ÜMRANİYE’DE YAZ KUR’AN KURSU EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
Ümraniye’de bu yaz da binlerce öğrenci, Kur’an kursları sayesinde hem dini eğitim alıyor, hem de çeşitli etkinliklerle dolu dolu bir yaz geçiriyor.
15 TEMMUZ'DAN GAZZE'YE DİRENİŞ SİNEMASI ÜMRANİYE'DE YAYINLANACAK
09.7.2024
15 TEMMUZ’DAN GAZZE’YE DİRENİŞ SİNEMASI ÜMRANİYE’DE YAYINLANACAK
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen On5Sıfır7 Film Haftası, darbe, direniş ve özgürlük temalarından oluşan filmler Ümraniye’de izleyiciyle buluşuyor. Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde bir hafta boyunca günde üç seans olmak üzere toplamda 20 film gösterimi yapılacak.
SIRTÜSTÜ YÜZMEDE ŞAMPİYON ÜMRANİYE
09.7.2024
SIRTÜSTÜ YÜZMEDE ŞAMPİYON ÜMRANİYE
Heybeliada’da düzenlenen Kabotaj Bayramı Yarış’ında Ümraniye rüzgârı esti. 296 sporcunun katıldığı yüzme yarışları 7 yaş kategorisinde Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü sporcuları zamanla yarışarak birinci oldu. Ayrıca Kulüp sporcularından Emir Deniz Kılıç, sırtüstü stilde 53.18’lik dereceyle liderliği üstlendi.
BEYHAN BUDAK CUMARTESİ BULUŞMALARINDA ÜMRANİYELİ'LERLE BULUŞTU
08.7.2024
BEYHAN BUDAK CUMARTESİ BULUŞMALARINDA ÜMRANİYELİ’LERLE BULUŞTU
Ümraniye Belediyesi tarafından belediye şehir meydanında “Cumartesi Buluşmaları” başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmanın ilk konuğu Psikolog Beyhan Budak oldu.
ÜMRANİYE'DE MİLLİ MAÇ HEYECANI DEV EKRANDA OLACAK
05.7.2024
ÜMRANİYE’DE MİLLİ MAÇ HEYECANI DEV EKRANDA OLACAK
A Milli Futbol Takımı’nın hafta sonu EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Hollanda ile oynayacağı tarihi mücadeleyi Ümraniyeliler, şehir meydanında kurulan dev ekranda izleyecek.
ÜMRANİYELİ 3 ÖĞRENCİ LGS'DE BİRİNCİ OLDU
04.7.2024
ÜMRANİYELİ 3 ÖĞRENCİ LGS’DE BİRİNCİ OLDU
Ümraniye’deki çeşitli okullarda eğitim gören 3 öğrenci, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavdan 500 tam puan aldı. Başkan Yıldırım’ı ziyaret ederek mutluluklarını paylaşan öğrenciler, eğitime sağladığı destekten dolayı kendisine teşekkür etti.
DAĞ BİSİKLETİ YARIŞLARINDA ŞAMPİYON ÜMRANİYE
03.7.2024
DAĞ BİSİKLETİ YARIŞLARINDA ŞAMPİYON ÜMRANİYE
Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Okan Aydoğan, 147 sporcunun katıldığı oldukça çekişmeli geçen Dağ Bisikleti Yarışları’nı 70 dakikada tamamlayarak altın madalyanın sahibi oldu.
20. GELENEKSEL YAĞLI BOYA RESİM YARIŞMASI SONUÇLARI BELLİ OLDU
01.7.2024
20. GELENEKSEL YAĞLI BOYA RESİM YARIŞMASI SONUÇLARI BELLİ OLDU
Ümraniye Belediyesi tarafından, bu yıl 20.si düzenlenen; sanat ve edebiyat dünyasında marka hâline gelen Geleneksel Yağlı Boya Resim Yarışması sonuçları belli oldu.*
MİNİK ŞAMPİYONLAR BALKANLARDA TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRDI
01.7.2024
MİNİK ŞAMPİYONLAR BALKANLARDA TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRDI
Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımı Lisanslı Sporcuları Ece Bostan Makedonya’da yapılan Minikler Balkan Judo Şampiyonası 48 kg’da 18 sporcu arasından şampiyonluğu göğüsleyen taraf oldu. Ayrıca 42 kg da Adem Doğru ise 3. olarak Balkanlar’da Ümraniye rüzgarı estirdi.
BAŞKAN YILDIRIM'DAN SPOR LİSESİ'NE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ
29.6.2024
BAŞKAN YILDIRIM’DAN SPOR LİSESİ’NE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, hafta sonu spor lisesi mülakatlarına girecek olan öğrencilerle bir araya gelerek moral verip, motivasyonlarını artırdı. Başkan Yıldırım, “Kendinize inanın ve hayallerinizden vazgeçmeyin” dedi.
BALKANLARDA TÜRK BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKİLDİ
27.6.2024
BALKANLARDA TÜRK BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKİLDİ
Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Sema Nur Yüksel, Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası 36 kg kategorisinde Balkan Şampiyonu olarak Türk bayrağını göndere çektirdi ve İstiklal Marşı’mızı okuttu. Kerem Çebi de yine aynı müsabakalarda 38 kg, Büşra Birleşik ise 44 kg kategorilerinde üçüncülük elde etti.
BAŞKAN YILDIRIM VATANDAŞLARI DİNLİYOR
26.6.2024
BAŞKAN YILDIRIM VATANDAŞLARI DİNLİYOR
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın vatandaşları dinleyerek talep ve önerilerini not aldığı Halk günü devam ediyor.
ÜMRANİYE ÇOCUK FESTİVALİ'NE 7 GÜNDE 13 BİN ÇOCUK KATILDI
26.6.2024
ÜMRANİYE ÇOCUK FESTİVALİ’NE 7 GÜNDE 13 BİN ÇOCUK KATILDI
Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk festivali, yedi günde 13 bin çocuğu ağırladı. Her gün farklı bir parkta düzenlenen festivale Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katılarak, çocukların sevincine ortak oluyor.
ÜMRANİYE'DE KURBAN BAYRAMI SONRASI KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
21.6.2024
ÜMRANİYE'DE KURBAN BAYRAMI SONRASI KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Kurban Bayramı boyunca temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Ümraniye Belediyesi, bayram sonrasında da kurban satış ve kesim yerleri ile çöp konteynerlerini detaylı bir şekilde temizledi.